آمادگی برای ورود به رابطه عاطفی و عاشقانه
اگر شما خواهان رابطه ی عاطفی هستید، به معنی این نیست که شما آمادگی ورود به رابطه را دارید. پس بهتر است از خود بپرسید آیا من آماده ی یک رابطه هستم؟! مواردی که در ادامه سایت چهارفصل برایتان آماده کرده است، به شما راهنمایی خواهد کرد که آیا شما آماده هستید يا خير!
❤️💗۱ – شما نمی توانید تعریفی از یک رابطه سالم داشته باشید
این به این معنی نیست که شما رابطه ی دیگران را می بینید و می خواهید مثلا رابطه ای مانند آن ها باشید. شما بایستی شناخت مناسبی از خود داشته باشید. تا بدانید با خود چه چیزی را وارد رابطه خواهید کرد. در صورتی که تعریفی نداشته باشید. رابطه به هر سمتی خواهد رفت و شما هم بی هدف پیش خواهید رفت. بعد به این نتیجه می رسید که اشتباه کرده اید و به خود و دیگری آسیب خواهید زد. پس تلاش کنید خود را بشناسید و سپس تعریفی از رابطه ی مناسب و سالم به صورت واقعی ترسیم کنید.
❤️💗۲ – شما هدفی و ماموریتی ندارید
بسیاری از روابط بدون هدف هستند. به عبارتی دو نفر در رابطه هستند ولی هیچ هدفی و یا ماموریتی را دنبال نمی کنند. هدف يعنى، چرا شما این جا هستيد و می خواهید چه بكنيد. ماموریت یعنی، برای آینده ی خود چه برنامه هایی دارید. بسیاری از افراد ابتدا وارد رابطه می شوند و سپس به دنبال هدف و ماموریت می گردند. این یک قمار با زندگی خود و دیگری است. پس هدف و ماموریت زندگی خود و سپس رابطه ی عاطفی را تعیین کنید. سپس به دنبال فردی باشید که هم سو با شما باشد
❤️💗٣- شما مرز روانی ندارید
مرز روانی یعنی نحوه ی ارتباط و اتصال روانی با دیگری. مرز روانی سه نوع عمده دارد. مرز روانی سخت و محکم که فرد اجازه ی ورود و صمیمی شدن با دیگران را نمی دهد. مانند افراد کم و سخت گير. مرز روانی باز؛ که فرد شناختی از خود ندارد و در ارتباط به شکل دیگران تغيير فرم می دهد. مانند افرادی که نه نمی توانند بگویند و مهرطلب هستند. مرز روانی سالم؛ فرد هم شناختی از خود و مرزروانی خود دارد هم دیگری را به همین نحو می پذیرد. بنابراین به جای تداخل روانی، هر دو با داشتن مرزهای خود در کنار هم باقی می مانند
❤️💗۴- شما احساس تنهایی دارید
احساس تنهایی عامل مخربی در ارتباط عاطفی است. با دیگران بودن به این معنا نیست که شما تنها نیستید. احساس تنهایی یعنی شما با خود اتصال کمی دارید. آیا شما خود را دوست دارید؟! آیا به دنبال رفع نیاز و خواسته های خود هستید؟! آیا با خود مانند یک دوست صمیمی برخورد می کنید؟! در صورتی که نتوانید احساس تنهایی را با خود حل کنید، دیگران نمی توانند برای شما کاری انجام دهند. بنابراین حتی در بهترین رابطه ی عاطفی هم این احساس را با خود خواهید داشت. پس تلاش کنید، خود را بیشتر دوست داشته باشید. و با خود ارتباطی صمیمانه برقرار کنید.
❤️💗۵- دیده شدن ، بهتر است از هرگز دیده نشدن
ممکن است شما در ارتباطاتی ورود می کنید که صرفا قدری توجه بگیرید و می ترسید روزی را بدون ارتباط بگذرانید. به نوعی به کم قانع می شوید چرا که خود را ارزشمند برای داشتن بهتر نمی دانید. در این شرایط بایستی عزت نفس خود را بالا ببرید. خود را بیشتر دوست داشته باشید. به خود پاداش بدهید تا ارزشمندی از دست رفته را به دست آورید. و خود را لایق بهترین ها بدانید.
❤️💗۶- شما اصلاح پذير نيستيد
بسیاری از افراد خود را باز و آماده برای تغییر می شناسند ولی عموما این گونه نیستند. تغییر پذیری و اصلاح پذیری بخش بسیار مهمی از رابطه است. ممکن است شما در دوره ی رمانتیک رابطه اصلاحاتی انجام دهید که خوب جلوه کنید ولی این تغییر و اصلاحات بایستی تبدیل به فرایندی ادامه دار در رابطه شوند. در غیر این صورت شما موقعیت های زود تغییر امروزی را می خواهید با تفکرات و باورهای قدیم تان منطبق کنید که می تواند برای شما و رابطه فشارزا و آسیب زننده باشید. پس همان طور که در کودکی آموزش پذير بوديد، بدانید، الان نیاز بیشتری به آن دارید. در آن کلاس ها به ما چیزهای زیاد و مفیدی یاد دادند ولی زندگی کردن را نیاموختند.